De leukste manieren om je hond te verwennen

Het is weer de tijd van het jaar. Je hond is jarig! Of je wilt zo nu en dan gewoon even je trouwe viervoeter in het zonnetje zetten. Tijd in ieder geval om hem of haar even goed te verwennen. Honden kunnen ons niet verstaan dus even je waardering uitspreken heeft natuurlijk geen zin. Hoe kunnen we dan wel onze lievelings beestjes laten weten dat we van ze houden? Dat gaan wij je vertellen!

Speelgoed

Een logische maar ook erg leuke optie: hondenspeelgoed! Honden zijn van nature speels en zullen daarom een leuk nieuw speeltje erg waarderen. Kan je hond geen genoeg krijgen van knuffels? Kies dan uit een ruime keuze aan zachte knuffels waar je hond mee kan spelen. Is je hond meer een actieveling? Dan kun je ook met een bal inspelen op de behoefte van je hond. Aan keuze in ieder geval geen gebrek!

Spa day

Niet alleen mensen maar ook honden kunnen er bij weinig zorg verwilderd uit gaan zien. Verwen je beestje daarom met een uitgebreide spa day. Kam even lekker zijn vacht uit en knip zijn nagels. Daarna kun je naar de trimsalon en geef je je hond een nieuwe frisse look! Afhankelijk van de haargroei moet een hond ongeveer eens per kwartaal naar de trimster!

Heerlijk voer

Het spreekt voor zich dat ook een hond wel eens wat lekkers verdiend. In plaats van altijd maar die standaard hondenbrokken kun je je hond verwennen met Royal Canin hondenvoer. Er is een ruime keuze aan voer die je kunt afstemmen op de grootte, het ras en de leeftijd van je hond. Daarnaast is Royal Canin geschikt als dieetvoer voor honden met overgewicht.

Wees een maatje

Als je vaak weg bent van huis is het weer eens tijd dat je een dagje vrij maakt voor je viervoeter. Honden zijn als afstammelingen van de wolf nog altijd roedeldieren. Daarom zullen honden het niet leuk vinden als ze vaak alleen gelaten worden. Is een tweede hond voor jou een optie dan is dit zeker aan te raden. Is dit niet mogelijk? Zorg dan dat je een maatje bent en blijft voor je hond. Neem hem eens mee naar het bos of naar het strand. Hier houden honden enorm van! Een ander leuk idee waar honden dol op zijn: een playdate! Heb je een vriend of familielid met een hond? Organiseer dan eens een playdate. De honden kunnen dan lekker met elkaar spelen en jij ziet je familie of vriend ook weer eens!

Honden taart

Ja je leest het goed! Verwen je hond op zijn verjaardag met een taart. En dan bedoelen we natuurlijk niet de slagroomtaart van de HEMA. Je kunt een speciale bakker een taart laten maken voor je hond. Of struin eens wat rond op het internet en je zult met zekerheid allerlei leuke en grappige manieren vinden om een taart te maken voor de jarige job. Van hondenbrok tot kluif! Ook honden verdienen op hun verjaardag een moment in het zonnetje.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog