Hoe praktisch is een honden riem met heuptas?

Houden zowel jij als je hond van lange strand- of boswandelingen? Dan is het natuurlijk belangrijk om altijd voldoende water en eten bij je te hebben. Een honden riem met een heuptas is dan een ideale uitkomst. Zo biedt een honden riem met een heuptas vele voordelen, waaronder de extra opbergruimte. Dit is echter niet het enige voordeel van deze slimme honden riemen. Lees in deze blog alle voordelen van een honden riem met heuptas en ontdek hoe praktisch deze riem daadwerkelijk is. 

Berg koekjes en water op in de heuptas

Dat de meegeleverde heuptas ontzettend handig is, is een feit, maar wij leggen je graag uit waarom een honden riem met heuptas praktisch is. Tijdens lange wandelingen wil je natuurlijk over voldoende water beschikken, zodat je hond niet uitdroogt. Daarnaast kun je hem gebruiken voor het bewaren van koekjes, waardoor je jouw hond tussentijds kunt belonen als hij zich goed gedraagt. Zo is het niet meer nodig om een zware rugzak mee te nemen en draag je zowel de riem als de heuptas om je middel. 

Is een elastische honden riem de beste riem voor een hond die trekt?

Zoals elke hondeneigenaar weet zijn er een aantal hulpmiddelen op de markt gebracht die helpen bij het tegengaan van het trekken van je hond. De elastische honden riem met heuptas is daar een goed voorbeeld van. Deze honden riem bevestig je rondom je middel, waardoor je hem volledig handsfree kunt gebruiken. Het elastiek zorgt ervoor dat je hond minder de neiging voelt om te trekken. Dit 

Waarom ik moet kiezen voor een honden riem met heuptas?

Bij aankoop van de honden riem met heuptas heb je eigenlijk een win win situatie. De elastische honden riem corrigeert namelijk automatisch je hond als hij trekt en de heuptas is een ideale uitkomst om verschillende spullen in op te bergen. Hierdoor genieten zowel jij als je hond van een plezierige, comfortabele en langdurige wandeling. Hoe fijn is het om samen met je hond de natuur te ontdekken zonder dat je tussentijds naar de auto hoeft te lopen. 

Nogmaals alle voordelen op een rijtje van een honden riem met heuptas

  • Nooit meer een zware rugzak hoeven dragen
  • Voldoende water en brokjes tijdens het wandelen
  • Twee honden tegelijkertijd uitlaten met één riem
  • Om je middel te bevestigen en handsfree wandelen
  • Absorbeert het trekgedrag door het elastiek

Nieuwsgierig geworden naar wat een honden riem met heuptas voor jou kan betekenen? Bekijk het uitgebreide assortiment aan hondenriemen van Quzi en koop direct jouw eigen honden riem!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog